Chiftele la tigaie

de cccris in Vita, 15 Mar 2010 | 6283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 cup pesmet
  • 1/3 cup lapte
  • 1/3 cup patrunjel tocat
  • 1 ou mare
  • 3 linguri sos Worcestershire
  • 1 ceapa mica taiata fin
  • 1 lingurita chili
  • 2 catei de usturoi taiati fin
  • 700gr carne vita tocata
  • Sare, piper
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 cup ketchup
  • 2 linguri zahat brut
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita amidon  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la tigaie:

Amestecam pesmetul cu laptele, patrunjelul, oul, sosul Worcestershire si usturoiul intr-un castron mare. Adaugam carnea tocata, sarea, piperul si le incorporam bine cu miinile.

Formam niste chiftele mai mari, mai plate pe care le prajim intr-o cratita larga (de preferat teflonata) cu ulei incins. 3 minute pe o parte, 3 minute pe cealalta parte.

Intr-un castronel amestecam ketchup-ul, zaharul si otetul.

Punem din aceasta compozitie cite o lingura peste fiecare chiftea.

In sosul de ketchup ramas adaugam amidonul si amestecam bine.

Adaugam in cratita apa, jumatate de cana, acoperim cu un capac, dam focul mic si lasam la fiert 15 minute.

Scoatem chiftelele pe o farfurie.

In cratita punem sosul de ketchup si inca 1 jumatate de cana de apa. Dam focul mai tare si lasam la fiert, amestecind pina se ingroasa compozitia. La sfirsit se pot adauga iar chiftelele sau se servesc separat, cu sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb